De ce să alegi țiglă metalică pentru acoperișul tău?

Un acoperiș bun deasupra capului este garanția confortului și a stării tale de bine, precum și a liniștii în familia ta. De obicei, alegerea acoperișurilor este o misiune destul de dificilă și anevoioasă, or de ea depinde cât de eficient vei investi finanțele și cât de longeviv în utilizare va fi acesta. Ne-am gândit să cumulăm pentru tine câteva argumente care te-ar motiva să alegi țigla metalică ca material pentru acoperișul casei tale. Experiența noastră de peste douăzeci de ani pe piața națională și, în special reacțiile clienților noștri mulțumiți  ne permit să tragem anumit concluzii cu privire la calitatea acestui tip de material pentru acoperișuri. Deci, să purcedem.  

  • Este unul dintre cele mai economic avantajoase tipuri de materiale pentru acoperișuri

Aici ne referim la coraportul avantajos dintre preț și durata de exploatare. La un cost modic obținem un material care va putea fi exploatat până la aproape cincizeci de ani, fără lucrări suplimentare de întreținere. Deci, practic cumpărătorul investește o singură dată pentru aproape jumătate de secol. Amortizarea unui astfel de acoperiș are loc rapid, deoarece achiziția se cumulează fără prea mult eforturi financiare din partea cumpărătorului. 

  • Este un material relativ ușor, care nu creează o presiune suplimentară asupra acoperișului

Dacă țigla de ceramică sau șindrila bituminoasă cere construcții de lemn complexe pentru a rezista în timp, țigla metalică este ușor de instalat și are avantajul de a nu crea presiune suplimentară pe carcasa podului. Un metru pătrat de țiglă metalică are cam circa șase kilograme greutate, deci net inferior față de volumul analoagelor din alte materii. De ce acest lucru e un avantaj? Deoarece nu vei fi nevoit să schimbi prea curând structura de lemn de a podului, acesta rezistând ușor în timp. 

  • Este rezistentă la factorii externi

Țigla metalică produsă acum pe piața internațională este durabilă și rezistă intemperiilor meteorologice, deoarece producătorii o acoperă cu vopsea rezistentă la razele ultraviolete, iar sistemele pluviale încorporate nu permit apei să se acumuleze pe suprafața acoperișului, păstrându-l intact în fața coroziunii.

  • Permite crearea unui aspect estetic unitar

Un acoperiș din țiglă metalică este ușor de combinat și aspectul său unitar conferă o dimensiune estetică pe măsură și permite crearea unui design exterior de înaltă calitate. Nu necesită soluții estetice separate, precum ar fi modelarea sau acoperirea cu vopsele. Tot ce trebuie să faci este să alegi modelul care îți convine. 

Compania noastră este gata să îți pună la dispoziție o mare varietate de tipuri de țiglă metalică la prețuri bune în Moldova și accesorii necesare pentru crearea unui acoperiș de calitate care va rezista minim o jumătate de secol. Optează pentru culoarea și forma necesară, iar noi ne ocupăm de instalarea acesteia, astfel încât locuința sau spațiul tău să arate interesant și atractiv. 

Suntem prima companie din Republica Moldova, care funcționează în domeniul producerii ŢIGLEI METALICE, a TABLEI PROFILATE, precum şi a ACCESORIILOR din metal pentru acoperişuri, de peste 15 ani. Pentru mai multe informații, vizitează-ne pe adresa str. Uzinelor 165/b sau contactează-ne la 0 60 822 218 sau 0 69 449 444.

KROVTEH – acoperișuri pentru o viață!